Warning: Use of undefined constant views - assumed 'views' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/public/sites/www.erikwijle.nl/bcms/bcmscore.lib.php on line 1630
Erik Wijle vastgoed en ontwikkeling - Winkels en vrije tijd

Winkels en vrije tijd

 

Retail is een vastgoedexpertise met een eigen dynamiek. Erik Wijle heeft veel ervaring in de wereld van filiaal- en grootwinkelbedrijven, aan beide kanten van de tafel. Dat maakt hem tot een prima partij voor contractonderhandelingen op het gebied van aanhuren, verhuren, maar ook de aan- en verkoop van retailvastgoed.

Voor zowel institutionele- als private beleggers heeft Erik portefeuilles beheerd en geëxploiteerd. Dit betrof vaak combinaties van winkels, wonen en vrije tijd. Erik Wijle heeft een groot netwerk van gebruikers in winkelvastgoed en kan daardoor goed optreden als intermediair. Hij heeft brede kennis op het gebied van contractbeheer.

Bij herontwikkeling van bestaand vastgoed is het kennen van de juiste wegen een pré. Erik zit al 35 jaar aan tafel met onder andere gemeente, Kamer van Koophandel, branchevereniging, brancheselectiecommissie en ondernemersvereniging. Hij is gepokt en gemazeld op het gebied van herbestemming en de manier waarop je communiceert met alle stakeholders.

Rechts