Warning: Use of undefined constant views - assumed 'views' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/public/sites/www.erikwijle.nl/bcms/bcmscore.lib.php on line 1630
Erik Wijle vastgoed en ontwikkeling - Werkervaring

Werkervaring

 

Erik Wijle is de laatste jaren hoofdzakelijk werkzaam geweest als strateeg en acquisiteur. In de functies van commercieel adjunct-directeur bij Ballast Nedam Bouw Midden (lid MT, 2006-2010) en regiomanager (commercieel) vastgoed bij VolkerWessels (2004-2006) was hij nauw betrokken bij het neerzetten van een sterke strategische visie en het binnenhalen van projecten. Zijn kracht ligt bij integrale gebiedsontwikkeling en multifunctioneel (winkel)vastgoed.

In zijn carrière (vanaf 1976) was Erik betrokken bij toonaangevende ontwikkelingen, onder andere Stadshart Zoetermeer, Almere Stad, centrumplan Etten-Leur en deelprojecten in Saendelft en Floriande en op IJburg. Erik kent de markt en de mensen. Binnen organisaties was Erik verantwoordelijk voor het aansturen van (commerciële) teams waaronder: makelaars, kopersbegeleiding, marketing, pr en communicatie en projectontwikkelaars.

Typerend zijn een ‘hands-on’-mentaliteit en een conceptueel en uitvoerend leiderschap. Erik is een ondernemer. Hij haalt de pareltjes uit de markt in grondposities en stenen. Zijn sterke netwerk en een pro-actieve houding zijn hierbij essentieel. Hij kan snel schakelen tussen conceptueel denken (de mogelijkheden) en de waan van de dag (de markt).

Rechts